om mig


Inga berg är för höga

 MED PASSION FÖR INREDNING OCH BYGGNADSVÅRD 

Jag har en bakgrund som civilekonom och arbetat inom finans med fastigheter och fastighetsvärdering. Med passion för inredning och byggnadsvård samt med ett särskilt öga för att se potential, vill jag nu hjälpa mina kunder att få ut maximalt/öka värdet på sin bostad. Jag erbjuder rådgivning i prioriterat renoveringsbehov, färgsättning, tillval i nyproduktion och inredningsval.

Jag är utbildad inredningsdesigner och är en lösningsorienterad projektledare som gärna hjälper dig i dina utmaningar stora som små. Jag finns gärna där genom hela processen från start till mål och håller inredningsbitarna samt koordinerar med dina hantverkare som du önskar. 

Jag har byggt på med utbildningar i färgsättning, byggnadsvård och feng shui. Ritar gärna upp inredningsförslag eller moodboard som kan vara vägledande och till din hjälp för att få till en röd tråd genom ditt hem. 

Läs gärna mer under Tjänster

"Inredning ska få dig att trivas och längta hem. Det handlar om att hitta en stil som får dig att må bra. Det finns inget behov av att följa trender, när du kan skapa ditt personliga hem. Jag hjälper dig gärna att hitta de rätta färgerna och möblerna till just dig."

Kom till: Kontakt

Jag har också arbetat på IKEA och kan deras sortiment. Jag följer lokala leverantörer av inredning /heminredning runt Helsingborg/Malmö. Vill du ha hjälp med att bara hitta en ny tapet eller med att blanda gammalt och nytt? Byta kök? Byta kakel i badrummet? Var inte rädd för att kontakta mig. Jag finns där även för små förändringar och kan vara ditt bollplank alt ta fram förslag. 


Ingenting är omöjligt!